“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kur nuk pasohet imami?

Imam Ibn Abdul-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 50

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Nuk lejohet pasimi i imamit në diçka për të cilën dihet se kjo që e bënë imami është një shtesë.

Shpërndaje: