Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur sperma rrjedh pas guslit

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Meseil an Imami Ehlil-Hadith nga Keusaxh
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çka duhet të bëj gruaja nëse i rrjedh pakë spermë nga organi gjenital pasi të ketë marrë gusël?

Përgjigje: Ajo duhet vetëm të marrë abdes.

Shpërndaje: