Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kurorëzimi në xhami

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (63), min: 1.15.10

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është përngjasim me ithtarët e Librit kurorëzimi në xhami?

Përgjigje: Jo. Është e ligjësuar që kjo të bëhet në xhami. Është e rekomanduar për tu kurorëzuar në xhami pas namazit të ikindisë.

Shpërndaje: