“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kurorëzimi përmes lidhjes telefonike

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (86)
Përkthimi: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme që martesa të bëhet përmes bisedës telefonike ku kujdestari nuk është i pranishëm fizikisht?

Përgjigje: Jo. Ai duhet të jetë i pranishëm. Dëshmitarët duhet të dëshmojnë praninë e kujdestarit dhe të dëshmojnë kushtet e martesës. Kujdestari duhet të jetë i pranishëm.

Shpërndaje: