“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kush është kujdestari i gruas e cila bëhet myslimane në një vend kufri?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Kush është kujdestari i gruas e cila bëhet myslimane në një vend të kufrit?”

Përgjigje: “Kujdestari i saj është ndonjë shoqatë islame që është atje. Kryetari i shoqatës, zë vendin e sunduesit mysliman në këtë rast. Ai kujdeset për këtë çështje.”

Shpërndaje: