Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kush ishte Shejkh Ahmed Shakir?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (200)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Shejkh Ahmed Shakir nga Egjipti ishte imam në hadith.”

 

Shpërndaje: