Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kuzhinieri musliman punon me mish derri

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (34)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathulmajid-17-11-1436-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Një burrë punon si kuzhinier në një vend jomusliman. Ai përgatitë mish derri dhe kafshë të tjera. A i leojet këtëij muslimani të vazhdojë të punojë me këtë?”

Përgjigje: ”Jo, atij nuk i lejohet të vazhdojë të punojë aty. A do ti përgatit mish derri? Ai i ndihmon pasuesit e së kotës me të kotën e tyre dhe tu shërbyej atyre.”

Shpërndaje: