Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ky lloj bidatçiu duhet arrestuar

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (3/1317)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

1829 – E pyeta babanë tim (imam Ahmedin) për një bidatçi i cili thërret në bidatin e tij dhe ka gjithashtu thirrësa të tjerë që e bëjnë këtë, a duhet të arrestohet ky?

Ai u përgjigj: Po. Unë mendoj se ai duhet të arrestohet dhe që muslimanët të kursehen nga bidati e tij. Ky lloj bidatçiu duhet arrestuar.

Shpërndaje: