Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Largimi i qimeve nga organi gjenital me laser

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (56)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-1-1-1438-01.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas që të heq qimet nga organi gjenital me laser, që do të thotë se ajo duhet t’ia shfaq pjesët e turpshme mjekes femër?

Përgjigje: Jo, kjo nuk lejohet. Asaj nuk i lejohet që t’ia shfaq pjesët e turpshme një gruaje tjetër. Nëse ajo i heq ato vetë kjo është e padëmshme. Ndërsa dikujt tjetër nuk i lejohet që ta bëjë këtë nëse ajo duhet të zbulojë veten para dikujt tjetër. Ky nuk është trajtim mjekësor. Ky është zbukurim. Ky nuk është trajtim mjekësorë në mënyrë që mund të argumentohemi sikurse me rastet e domosdoshmërisë.

Shpërndaje: