Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet agjërimi i ditës së Arafatit nëse ajo bie në një të premte?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

 Sherh Ighathat-il-Lahfan (66)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Ky pyetës thotë: A është e ligjësuar për të agjëruar ditën e Arafatit në qoftë se ajo bie në një të premte?

Përgjigje: Po, sepse ai ka për qëllim ditën e Arafatit dhe jo ditën e premte. Ai ka për qëllim ditën e Arafatit.

Shpërndaje: