“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të bëjë makijazh kur ta takojë propozuesin për martesë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (66), min: 57.06

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/16524

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas të bëjë makijazh, kur asaj i kërkohet dora për martesë dhe për ta parë?

Përgjigje: Ky është mashtrim. Ajo nuk duhet të rregullohet. Përveç kësaj, ata nuk duhet të planifikojnë shikimin e saj. Sepse në pajtohet të dy palët për ta shikuar, atëherë ajo vetëm se do të rregulloj veten e saj dhe do të shfaq veten në mënyra joreale. Është më mirë që ta shikoj befas dhe ta shikoj atë tinëzisht.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram