Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të përfitojmë nga dijetarët e pasusve të bidateve?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (58), min: 52.23

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16539

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të përfitojmë nga dijetarët e pasusve të bidateve?

Përgjigje: Jo. Qëndro larg tyre. Ti – nëse Allahu dëshiron -do të gjesh një numër të mjaftueshëm të dijetarëve të Ehl-us-Sunnetit.

Shpërndaje: