Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i dy sureve në të njëjtin rekat

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Likaat el-babul meftuh
”Leximi i dy sureve (në të njëjtin rekat) në namazin farz apo vullnetar nuk ka asnjë problem, ndërsa përsa i përket namazit farz, nëse kjo gjë e rendon xhematin që është pas tij, ai nuk duhet ta bëj këtë.”

Shpërndaje: