Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i el-Fatihas gjatë kurorëzimit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (59) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-29-01-1438_0.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi mbi leximin e sures “el-Fatiha” gjatë kurorëzimit?

Përgjigje: Kjo është e pabazë. Kjo është e pabazë.

Shpërndaje: