“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i hutbes së xhumasë nga telefoni celularë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (7)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Predikuesi në xhaminë tonë e lexon hutben e xhumasë nga telefoni celular. A është e lejuar kjo?

Përgjigje: Kjo lejohet. Nuk ka asnjë probleme nëse lexohet hutbja e xhumasë nga një letër apo një telefon celular. Kjo është në rregull.

Shpërndaje: