Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i Kuranit nga celulari

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Alush-Shejkh
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi mbi leximin e Kuranit nga celulari në një gjendje të papastër, a lejohet kjo?

Përgjigje: Nuk ka të keqe në këtë, nuk ka të keqe në këtë, ajo që është në dorën tuaj nuk është Mus’haf, por është celular.

Shpërndaje: