Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i Kuranit tek varret është bidat!

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah al-Ahadith edh-Dha’ifah 1/128

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Leximi i Kuranit tek varret është një bidat i urryer gjë të cilën mes tjerësh e kanë thënë Imam Ebu Hanife, Imam Maliku dhe Imam Ahmedi sipas një prej mendimeve të tij. ”

Shpërndaje: