Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi i librave të Shejkh Abdul-Vehabit në Perëndim

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (27)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20maji%20d%20-%2011%20-%201%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Në SHBA ka njerëz që tërheqin nga librat e Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehabit rahimehullah dhe thonë se ata nuk i sjellin dobi myslimanëve në SHBA. Çfarë thoni për këtë?”

Përgjigje: ”Librat e Shejkhut janë të bazuara në Kuran dhe në Sunnet, pavarësisht nëse ato janë në SHBA apo diku tjetër. Ata duhet të lexohen në SHBA dhe në vende të tjera. Ai që dëshiron të udhëzohet do të udhëzohet nga Allahu dhe ai që nuk dëshiron të udhëzohet nuk ka zgjidhje për të.”

Shpërndaje: