Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Leximi në dy rekatet e fundit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah al-Ahadith edh-Dha’ifah 9/146

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Imam Bejhaki përmend disa transmetime qe dëshmojnë se Selefët lexonin sure tjera pas sures el-Fatihah gjatë dy rekateve të fundit.”

Shpërndaje: