Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Lexojnë tekbiret e namazit të Bajramit me zë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Umdat-il-Fikh (14), min 55:33

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah-03-11-1434.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja: Tekbiret e namazit të Bajramit lexohen me zë (jo njëzëri) nga xhemati. Cili është gjykimi për këtë?

Përgjigje: Kjo lejohet. Megjithatë, kjo nuk duhet të bëhet me shumë zë të lartë. Kjo duhet të jetë aq e lartë sa që ata të mund të dëgjojnë veten.

Shpërndaje: