Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Libër Teuhidi për fëmijët

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Lika-ul-Xhumu’ah bit-Ta’if, min: 21.00

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/17101

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cilat libra të Teuhidit i rekomandoni për fëmijë?

Përgjigje: Librin e Shejkh dhe Imam Muhammed bin Abdil-Vehabit (rahimehullah) “Thalathat-ul-Usul / Tri Parimet”. Ai është i mirë, i thjeshtë dhe i lehtë.

Shpërndaje: