“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Libra të mira të shqyrtuara nga Pasuesit e Bidateve

Alameh Abdul-Aziz bin Abdilah er-Raxhihi

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=147754

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Dua të blej librin ”Sebil-ur-Rashad” nga Shejkh Takijj-ud-Din el-Hilali, por mund të gjej vetëm versionin që është shqyrtuar nga një person që dijetarët e kanë kritikuar. A më rekomandoni që ta blejë atë?”

Përgjigje: “Po. Unë nuk të rekomandojë që ta bleshë atë në qoftë se ai është shqyrtuar nga një person i kritikuar. Ai do të devijojë ty. Në ditët e sotme, personi i kritikuar komenton dhe shqyrton përgjatë dëshirës dhe devijimeve të tij.”

 

Shpërndaje: