Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Librat dhe kasetat e Alameh Rabi bin Hadi el Medkhaliut

Alameh Abdul-Aziz bin Abdilah er-Raxhhi
Burimi: http://www.rabee.net/ar/sharticles.ph…
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë mendoni për librat dhe kasetat e Shejkh Rabi bin Hadi el-Medkhaliut? A i rekomandoni ato?”

Përgjigje: ”Po, ato janë në rregull. Unë nuk kam parë diçka që ja vlen të kritikohet në librat dhe kaseta e tij. Unë nuk i kritikojë asnjë prej tyre. Kasetat e tij janë të mira. Librat e tij janë të mira dhe të dobishme.”

Shpërndaje: