Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Libri më i mirë i akides (besimit) për fillestarin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (91), 1:17:47 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-22-7-1439.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili libër i besimit është më i miri për fillestarin që ta mësojë përmendësh?

Përgjigje: El-Akidah el-Uasitijeh1 është libri më i mirë i akides. El-Akidah el-Uasitijeh nga Ibnu Tejmijeh.


1 Shih https://www.perlatmuslimane.com/category/libra/sherh-el-akidah-el-uasitijeh/

Shpërndaje: