Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Lojërat kompjuterike (2)

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kohët e fundit ka dalë një lojë e quajtur Play Station që mes tjerash përmban imazhe të grave. Kjo lojë lëndon drojën dhe ua mëson fëmijëve seksin dhe dhunën. Çfarë mendoni për këtë?

Përgjigje: Nuk është e lejuar për ti lënë fëmijët që të merren me këto lojëra që shkatërrojnë dogmën dhe karakterin e tyre. Kjo bie në kundërshtim me edukimin Islam të cilin e urdhëroi profeti (salAllahu alejhi ue selem).

Shpërndaje: