Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Lutuni për muslimanët në Haleb (Halep)

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Alush-Shejkh

Burimi: https://mobile.twitter.com/ssa_at/status/808693701123997696

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Imamët nëpër xhamia duhet që gjatë namazit të sabahut të lexojnë kunutin për vëllezërit e tyre në Haleb (Halep) në mënyrë që Allahu i Fuqishëm të kursejë umetin nga këto vështirësi.

Shpërndaje: