Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Lyerja e fytyrës me kozmetikë në prani të mahremëve‏

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr: (128/17)

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme për gruan që të përdorë kozmetikën në fytyrë para mahremëve të saj?

Përgjigje: Është e lejueshme për të që të zbukurojë veten e saj për burrin e saj. Është gjithashtu e lejueshme për të gjithashtu edhe në prani të mahremëve të saj.

Shpërndaje: