“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Manikyri duhet të hiqet para abdesit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (105), min: 1:02:52-1:03:08

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet të hiqet manikyri i thonjve gjatë abdesit?

Përgjigje: Patjetër që duhet të hiqet. Ai duhet të hiqet kur merret abdes. Përndryshe, abdesi i saj është i pavlefshëm.

Shpërndaje: