Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrëdhëniet diplomatike me jomuslimanët nuk nënkuptojnë dashuri ndaj tyre!

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamed el-Abbad el-Bedr

Burimi: Audio kaseta ”el-Hamalat el-I´lanijjeh dhidd Hukkam ue Ulema’ Bilad-il-Haramejn”

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A kërkojnë marrëdhëniet diplomatike ndërmjet qeverive muslimane dhe atyre jomuslimane, që të ketë dashuri ndaj jomuslimanëve?

Përgjigje: Jo, nuk do të thotë. Mund të ketë lidhje ndërmjet tyre për hir të mirëqenies dhe stabilitetit që zhvillohet mes dy palëve. Kjo nuk sugjeron dashurinë. Kjo pra mund të bëhet pa pasur dashuri ndaj tyre.

Shpërndaje: