Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrëdhëniet intime në vrimën anale – Bin Baz

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Fatauah Islamijeh

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një burrë i kërkoi gruas së tij që ta lejojë të bëjë marrëdhënie intime në vrimën anale të saj. A është ky veprim i saktë?

Përgjigje: Kjo vepër është e ndaluar, siç është transmetuar nga Ebu Davudi dhe të tjerët se profeti ﷺ ka thënë:

”I mallkuar qoftë ai që ka marrëdhënie intime me gruan e tij në vrimën anale të saj.”


Ebu Davudi nr 2162 dhe en-Nesai nr: 9015

Shpërndaje: