“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Marrëdhëniet intime në vrimën anale – Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të bërë marrëdhënie intime në vrimën anale të gruas?

Përgjigje: Kjo është një nga mëkatet më të mëdha dhe është vepër e neveritshme. Nëse ai vazhdon me këtë vepër, gruaja e tij duhet të shkurorëzohet nga ai. Ajo ose kujdestari i saj duhet të kërkojë shkurorëzimin dhe ai duhet të qëndroj larg nga ajo.

Shpërndaje: