Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrëdhëniet intime nëse nuk kemi ujë për pastrim

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (6)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14379

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një njerit të pastër i mungon uji. A është e urryer për të që të ketë marrëdhënie intime me gruan e tij dhe pastaj të bëjë tejemum?

Përgjigje: Jo. Allahu e ka lejuar atë që të bëjë tejemum. Tejemumi është pastrim.

Shpërndaje: