Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrja e injeksionit penicilinë gjatë agjërimit

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Mexhmu-ul-Fataua (19/220)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që agjëruesi të marrë injeksion penicilinë kundër etheve?

Përgjigje: Agjëruesit i lejohet të marrë injeksion penicilinë kundër etheve. Kjo nuk e prish agjërimin. Kjo nuk është ushqim ose pije dhe prandaj nuk merr gjykimin e tyre.

Shpërndaje: