Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrja e pensionit

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Likaati ma’a esh-Shejkhayn, pyetur nga Abdullah et-Tajjar (1/66)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejueshme për të marrë paratë e pensionit?”

Përgjigje: “Po, është e lejuar të marrësh këto para, edhe ‘Komisioni i Dijetarëve të Mëdhenj’ ka dhënë fetva në lidhje me këtë.”

Shpërndaje: