Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Marrja kredi me kamat për të blerë apartament

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (65), min: 1:09:57

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/28-07-1438h-fathou.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet të marr kredi me kamatë për të blerë një apartament?

Përgjigje: A nuk mund të banosh pa kamatë? Merr me qira në vend të kësaj. Bleje shtëpinë kur të ke mundësi. Përndryshe duhet ta marrësh me qira.

Shpërndaje: