“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Marrja kredi për biznes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14340527.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejuar për të marrë hua para për të bërë biznes?”

Përgjigje: ”Kjo lejohet. Për deri sa kredia nuk përbëhet nga kamata, kjo është në rregull. Nuk ka rëndësi pse ti i huazon paratë.”

Shpërndaje: