Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Martesa e përkohshme – Ahmed bin Hanbel

Imam Ebul-Husejn Muhamed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526) 
Tabakat-ul-Hanabilah (2/43)
Përktheu: Valdet Gash
www.perlatmuslimane.com

Ahmed bin Hanbel ka thënë:

Martesa e përkohshme është e ndaluar deri në ditën e gjykimit

Shpërndaje: