Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Martesa e udhëtimit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përktheu: Valdet Gashi www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për “martesën e udhëtimit” për të rinjtë?

Përgjigje: Unë nuk e di se çfarë është martesa e udhëtimit.

Pyetje: Kjo do të thotë të martohesh disa ditë gjatë pushimeve verore.

Përgjigje: Ajo është mut’ah (martesë e përkohshme). Është metodologjia e shiave.

Shpërndaje: