Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Martesa gjatë dhjetë netëve të fundit të Ramazanit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/liqu-%2020-08-1435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është më mirë për të mos u martuar gjatë dhjetë netëve të fundit të Ramazanit, duke pasur parasysh se duhet duhet ti shmangemi grave atëherë?”

Përgjigje: ”Jo. Nuk ka asgjë që e ndalon martesën gjatë dhjetë netëve të fundit. Lejohet martesa edhe pse bëhet gjatë dhjetë netëve të fundit.”

Shpërndaje: