Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Martesa me magjistar dhe magjistare

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (61)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid-%2029%20-0%206-1438.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet për një grua muslimane të martohet me një magjistar apo një burrë musliman me një magjistare?

Përgjigje: Jo. Ai nuk do të martohet me një magjistare, as ajo me një magjistar. Magjistarët duhet të shmanget.

Shpërndaje: