Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Martesa me një grua nasranije apo jehude sot

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (94), min: 1:06:40 

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/%D8%A5%D8%BA%D8%A7%D8%AB%D8%A9%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87%D9%81%D8%A7%D9%86-27-01-1440%D9%87%D9%80.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet sot martesa me një grua nasrane (të krishterë) apo jehude e cila as nuk e praktikon fenë e saj, e as nuk shkon në kishë?

Përgjigje: Nuk lejohet martesa me një grua nasrane apo jehude që as nuk e praktikon fenë e saj, e as nuk shkon në kishë. Ajo nuk është fare nasrane apo jehude.

Shpërndaje: