“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mbështetja në Allahun varet nga besimi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Uasatijjat-ul-Islam ue Muharabat-ut-Tatarruf

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/16482

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si arrihet mbështetja në Allahun?

Përgjigje: Kjo varet nga besimi, nga fuqia dhe dobësimi i besimit. Nëse besimi është i fuqshëm, atëherë është e fuqishme edhe mbështetja dhe shpresa në Allahun. Nëse besimi është i dobët, atëherë është e dobët edhe mbështetja në Allahun.

Shpërndaje: