Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mbrojtja ndaj mashtrimeve të Pasuesve të Bidateve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (30)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%202-%201%20-%201436.mp3

Data e fetvas: 1/2-1435 ose 26/10-2014

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Si duhet qëndruar larg nga mashtrimet e këtyre sekteve? Ata i mashtrojnë injorantët dhe të gjithë pretendojnë të kenë doktorinën e Ehl-us-Sunnetit.”

Përgjigje: ”Vetëm dituria e shëndoshë është shpëtimi. Studijo dije të shëndoshë tek dijetarët. Pastaj e shihni dallimin në mes asaj që është e saktë dhe asaj të pasaktë.”

Shpërndaje: