Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mbulesa e saj është e pamjaftueshme

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (50), min: 1:13:27

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah%20Fiqh-06-05-1437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që veshja e jashtme e gruas Aba’ah (عباءة) të vendoset mbi supet e saj?

Përgjigje: Veshja e jashtme nuk duhet të vendoset mbi supe, duhet të vendoset mbi kokë dhe të shtrihet deri tek këmbët. Kështu ajo duhet të dalë. Ajo nuk duhet ta vendosë atë mbi supet e saj. Kjo mbulesë është e pamjaftueshme.

Shpërndaje: