Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mbulimi i fytyrës në ihram

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)
Mesail el-imam Ibn Baz, pyeturAbdullah bin Mani el-Utejbi (1/136)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas në ihram që të mbulojë fytyrën e saj?

Përgjigje: Po, ajo duhet ta bëjë këtë në prani të burrave të huaj, në qoftë se nuk ka asnjë burrë aty ajo nuk duhet ta mbulojë fytyrën.

Medhhebi Maliki e lejon gruan ta bëjë haxhin pa mahrem

Shpërndaje: