Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mbuloje gojën me dorë gjatë kotjes!

Alameh Zejd bin Muhamed bin Hadi el-Medkhali 

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=ZS-K6fHSBy8

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Është transmetuar se nëse ndokujt i hapet goja nga përgjumja, dhe ai lëshon zë ”Ha-Ha” gjatë asaj, atëherë shejtani qesh me të, a është ky hadith i vërtetë?”

Përgjigje: ”Po, ky transmetim është i saktë. Dhe është transmetuar nga Sunneti për këtë person se ai duhet ta mbulojë gojën e tij me dorën e tij.”

Shpërndaje: