Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mbyllja e syve për hir të përqendrimit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (1)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftm–14340423.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë jam imam në xhami. Kur lexojë Kuran me zë të lartë unë mbyll sytë e mi për hir të përqendrimit. Si është gjykimi për këtë?”

Përgjigje: ”Nëse ka diçka para teje që të shpërqendron ty, të lejohet të mbyllësh sytë. Përndryshe ky veprim është i urryer.”

 

Shpërndaje: