“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mbytja e fëmijëve sirianë është mbi duart e Hizbive

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=154535

Data e fetvas: 21/11-1436 ose 5/9-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kohët e fundit janë përhapur fotot e fëmijëve të vdekur dhe më shumë se 200 sirianëve të cilët janë mbytur në ujë. A janë të përfshirë në këtë mëkat të madh edhe ata të cilët thirrën dhe nxitën në revoltime dhe për në pranverën arabe?”

Përgjigje: ”Ai që bën thirrje në përçarje mes myslimanëve dhe në fitne përfshihet në të.”

Shpërndaje: