“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Më i keq se hajduti dhe se personi që bën imoralitet

Shejkhul Islam Ibnu Tejmijeh (v. 728)

Burimi: Xhami-ul-Masa’il ( 4/142)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Dijetarët janë të bashkuar se personi që e ka braktisur namazin është më i keq se hajduti dhe personit që bën imoralitet.”

Shpërndaje: