Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mediat sociale nuk i përkasin fesë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (35)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20%20-%2017-%2010-1436.mp3

Data e fetvas: 17/10-1436 ose 2/8-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Disa thonë se të hequrit dorë nga të gjitha mediat sociale është ekstremizëm. Çfarë thoni për këtë?

Përgjigje: Ekstremizmi është i lidhur me fenë, jo me prodhime dhe zbulime. Ekstremizmi është i lidhur vetëm me fenë. Këto gjëra nuk i përkasin fesë. Ai që heq dorë prej tyre nuk konsiderohet të ketë lënë diçka nga feja.

Shpërndaje: